Interjúk

2017. április 27.

Fonalda webáruház


Kérlek, mondd el röviden a webáruházad adatait, hogy aztán gyorsan rátérhessünk az izgalmasabb kérdésekre :-)

Gombos Anett vagyok, és 2014 óta működtetem a Fonalda webáruházat a fonalda.com címen. Személyes átvétel Gödön, az Otthon utca 5. szám alatt lehetséges. Telefonon a 20/436-2277-es számon vagyok elérhető, e-mail címem: gombos.anett@fonalda.com

A teljes interjú elolvasásához kattints ide


2017. január 25.

Sünci fonal és kreatív


Szeretném bemutatni Nektek a Sünci fonal és kreatív boltot. A bolt tulajdonosával beszélgetek. Kérlek, mutasd be röviden magadat, és a boltodat.

Csadó Péterné, Éva vagyok. A Sünci fonal és kreatív webáruházat 2015. június 17-én nyitottam, amit 2016. február 21-én a bemutatóterem megnyitása követett, ami hamarosan bolttá nőtte ki magát.

A teljes interjú elolvasásához kattints ide

2016. szeptember 9.

Hobbishop fonal webáruházKérem, meséljen magáról, és a fonalboltjáról.


Négyesi Joli vagyok, a www.hobbishop.hu fonal webáruház tulajdonosa.

A teljes interjú elolvasásához kattints ide


2016. május 30.

Motring fonal, rövidráru és méteráru bolt


Kérem, egy pár szóban mutatkozzon be az olvasóknak, és mutassa be a boltját is.

Soóky Attiláné vagyok, és 1984 óta vezetem a Motring Fonal, rövidáru és méteráru boltot Budapesten, a XXI. kerület Karácsony Sándor utca 10/a szám alatt.

2016. május 27.

Kössünk Lányok könyvajánló

Egy újabb kézimunka könyv, vegyesen kötött és horgolt táskákkal részletes elkészítési leírással. A könyv tartalmát és további információkat a könyvről a Fonalparadicsom könyvespolcán találsz. Egy kis extra betekintést is hoztam a Kötött és horgolt táskák kézimunka könyvbe, próbáld ki magad, készítsd el Te is az idei nyárra a kedvenc táskádat.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide

2016. május 11.

Táskák bárhol, bármikor, bárkinek! (Mintával!)


- Öröm számomra, hogy végre egy magyar szerzőt mutathatok be a Cser Kiadó kiadványai kapcsán. Ő Kovács Nikolett. Lehet, hogy már ismeritek is, hiszen néhány évvel ezelőtt saját online magazint szerkesztett, a Kézimunkasulit. Közelebbről is megismerhetitek újraindult blogjában, ahol ismét „felvette a fonalat”, s amelynek szerepel a címében a Kézimunkasuli is.

A teljes cikk elolvasásához kattints ide

A cikket írta: Király Ildikó (www.belindavilaga.blogspot.hu)


2013. november 14.

Niki, a kezimunkasuli.hu alapítója


- Ismerjétek meg Nikit, a kezimunkasuli.hu alapítóját, aki oktató DVD-kel segít, hogy mindenkihez eljuthasson a kötés és horgolás technikája – magyarul! Ki vagy Te? Mikor és hogy jött a Kézimunkasuli ötlete?

- Kovács Nikolett vagyok, a Somogy megyei Bárdudvarnokon élek a családommal. Gyermekkoromban nagyon sokat voltam a nagyszüleimnél, és láttam, hogy nagymamám szebbnél szebb kötött és horgolt darabokat készít. Már egész pici óvodás koromban nyúztam mindig a Nagymamát, hogy tanítson meg horgolni, de ő még nagyon kicsinek tartott hozzá, félt, hogy megszúrom magam a horgolótűvel. Ezért megtanított kézzel láncszemsort hurkolni. Nekem persze több se kellett, varrótűhöz könnyebben hozzá tudtam jutni, és a kézzel hurkolt láncszemsorokat összeöltögettem. Ekkor már ő is belátta: muszáj megtanítania. Így kezdődött.

A teljes interjú elolvasásához kattints ide

Az interjút készítette: Dévényi Ágnes (www.mibolkossek.hu)

2013. november 14.

Dévényi Ágnes (Ága) fonalaktivista


- Hogyan találtad meg az indiai újrahasznosított fonalak forgalmazásának lehetőségét, honnan jött az ötlet? 

- Amikor a kisbabámmal itthon maradtam, újra lett időm foglalkozni régi hobbimmal: a kötéssel és a horgolási ismereteimet elmélyítésével. A kezdő kismama legjobb barátja az internet, én is sok időt töltöttem a neten, leginkább fonalak után kutatva. Kicsit untam már a hagyományos gyapjú, pamut, alpaka - és keverékei - fonalakat, valami különlegesre vágytam.

A teljes interjú elolvasásához kattints ide

Az interjút készítette: Kovács Nikolett (www.kezimunkasuli.hu)

2011. szeptember 14. 

A termék: oktatás és magazin


- Mivel foglalkozik a vállalkozásod?

- Megjelentetem a Kézimunkasuli Online Magazint, mely egy havonta ingyenesen megjelenő elektronikus kiadvány. Minden számban öt modell és egy minta található leírással együtt. Kötést és horgolást oktató DVD-t, francia kötőeszközt és sorjelölő készletet forgalmazok. Képfeltöltő galériát üzemeltetek a Tagok részére, ahol szerepeltethetik az általuk elkészített kötött és horgolt modelleket, mintákat. 

A teljes interjú elolvasásához kattints ide

Az interjút készítette: Szabó Renáta (www.csaladbaratmunka.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése