Feliratkozás blogértesítőre

2018. január 1-jétől megszűnik a hírlevél. Ha továbbra is szeretnél értesítéseket kapni egy-egy új modell ingyenes leírásáról, írd be az e-mail címedet ide:


Írd be az e-mail címedet:A feliratkozás menete:


1. lépés:
Írd be az e-mail címedet az oldalsávban szereplő mezőbe, majd kattints a "Submit" gombra!

 VAGY


1. lépés:
A felugró ablakra vagy a Hírlevél menüpontra kattintva jön elő ez az oldal, ide is beírhatod az e-mail címedet, majd kattints a "Mehet" gombra!

 Nem kell mindkét helyre beírnod az e-mail címedet, választhatsz a kettő közül


2. lépés: írd be a piros betűket a mezőbe, majd kattints a "Complete Subscription Request" gombra

 Ne ijedj meg, a bár a Subscription legelterjedtebb jelentése az "előfizetés", van más jelentése is, sőt, ha az eredeti latin szó összetételt elemezzük, akkor: sub = alá és scriptum = írás, tehát nyugodtan regisztrálhatsz, sem a feliratkozásért, sem a tartalmak letöltéséért nem fogok tőled pénzt kérni :-)


A "subscription" szó jelentései

3. lépés: a feliratkozásodat elfogadták. A "Close Window"-ra kattintva zárd be az ablakot.

4. lépés: Nyisd meg az e-mail postafiókodat, amivel regisztráltál. Egy ilyen e-mailt kaptál. Nyisd meg.

5. lépés: az e-mail szövegében található kék linkre kattintva aktiváld a feliratkozásodat.

6. lépés: a feliratkozásodat megerősítetted.

Ha később mégis le szeretnél iratkozni, bármelyik e-mail alján található linkre kattintva megteheted:


Leiratkozás: az e-mail alján található "unsubscribe now" feliratra kattintva.

13 megjegyzés:

 1. Sajnálattal olvasom hogy bezár a weboldal. Jó volt téged olvasgatni, munkálkodni a tanácsaiddal. Szeretnék hirlevelet kapni:) Üdv: Kata

  VálaszTörlés
 2. Én is sajnálom :( Feliratkoztam a blogértesítőre! Köszi

  VálaszTörlés
 3. Kedves Mindenki, nem zár be a weboldal, csak az áruház. A blogon továbbra is hétről hétre új, ingyenes tartalmakkal jelentkezem. Érdemes feliratkozni :-) Köszönöm :-)

  VálaszTörlés
 4. Kedves Nikolett! Szeretnék feliratkozni én is továbbra is szeretném megkapni a hírlevelet, de ide azt írja, hogy előfizetéshez adom meg az email címem. email címem: gborika47@gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Borcsi, én most végigmentem a feliratkozási folyamaton, végig angol nyelvű, és a "subscription" szó szerepel mindenhol, ami feliratkozást jelent. A Google blogja, semmilyen előfizetést nem tartalmaz, ingyenes :-)

   Törlés
 5. Szia, nekem is előfizetést ír ki. Üdv: Nagy Ágnes nagyagnes70@gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Ágnes, sajnos, a subscription szó valóban félrevezető, mert a legelterjedtebb jelentése tényleg az előfizetés, pl. egy újságra, de van más jelentése is, sőt, valójában az elsődleges jelentése a latin eredetire visszavonatkoztatva sub = alá, scriptum = írás, tehát nyugodtan feliratkozhatsz, nem fogok érte pénzt kérni :-)

   Törlés
 6. Szia! Miután az email címem beirtam és nyugtáztam, felugrott egy ablak angol nyelvvel írott szöveggel, én naív valami robotot kizáró funkciónak gondoltam, és sajna tényleg teljes előfizetést írt. Bízom benne hogy nem másztam bele valamibe amibe nem szerettem volna!Üdv. Ildikó

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Ildi, remélem, a Google előbb-utóbb magyarosítja a feliratkozás modult, mert ez így valóban elég félreérthető, de Neked is csak azt tudom írni, mint a többieknek, viszont, ha nincs bizalmad, megértem, akkor javaslom a Kézimunkasuli Facebook csoportot, oda is felteszem mindig az új modelleket.

   Törlés
 7. nekem csak 1 kérdésem lenn. újra elkezdtem kötni, de leírásból mindig is nehezen ment :( meg szeretném kérdezni mit jelent ez a leírás. egy kardigán ujja lenne.
  majd minden 2. sorban 3 szemet, 2×2 szemet és 2×1 szemet leláncolunk.
  a választ előre is köszönöm

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jó lenne elolvasni az egész leírást, pl. hogy hány szem van a tűn a fogyasztás megkezdése előtt. De tegyük fel, hogy 36 szemünk van. Az ujja kialakítása (az úgynevezett kugli) egy szimmetrikus, ívelt vonal fogyasztását jelenti mindkét szélén. Ha minden második sorban kell csak fogyasztani, az azt jelenti, hogy egyszer a sor elején, majd a végén. Mivel több szem fogyasztása a végén elég bajos, én inkább azt javaslom, mindig az elején fogyassz, tehát, ha a 2. sor elején fogyasztottál 3-at, akkor a 4. sor végén kell legközelebb 3-at fogyasztanod, de könnyebb lenne inkább az 5. sor elején fogyasztani. Le is rajzoltam, a rajzon az eredeti leírás szerint, kérlek, töltsd le innen: https://drive.google.com/open?id=1w51muAI8QFPG2KDojP7vGP53QhoRmc2v

   Törlés