Jogi nyilatkozat

Adatvédelmi közlések:


A regisztrációval elfogadtad, hogy a Kézimunkasulitól hetente egyszer hírlevelet kapj. Ha meggondoltad magad, a hírlevelek alján elhelyezett link segítségével bármikor leiratkozhatsz.

A Kézimunkasuli az e-mail címedet nem adja ki harmadik félnek. Ide nem értendő a hírlevélküldő szolgáltatást végző céget, mint harmadik személyt, amely külön adatvédelmi szabályzattal rendelkezik.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-109073/2016

Szerzői jogokra vonatkozó feltételek: 


A weboldalon szereplő saját készítésű tartalmak (szöveg, kép, mozgókép vagy dokumentum) a Szerző szellemi terméke és tulajdona. Az olvasók általi saját célú felhasználása (modellek elkészítése, saját készítésű modellek más médiumokban történő bemutatása, a letölthető leírások kinyomtatása és gyűjtése) korlátlanul engedélyezett, és ingyenes.

Említett tartalmak más médiumokban való közlése a Szerző írásos engedélye nélkül szigorúan tilos, és kizárólag forrásmegjelöléssel (www.kezimunkasuli.hu) együtt lehetséges. Ezen tartalmak terjesztése (különösen térítés ellenében) minden körülmények között tilos. Ez alól kivételt képez, ha a szerző hozzájárulásával történik.

Minden jog fenntartva! Copyright 2009-2023 Kézimunkasuli - Kovács Nikolett.