Hobbishop fonal webáruház


Kérem, meséljen magáról, és a fonalboltjáról.


Négyesi Joli vagyok, a www.hobbishop.hu fonal webáruház tulajdonosa.Hogyan támadt az az ötlete, hogy internetes fonalboltot nyisson?

Nagyon szeretek kézimunkázni. Nyugdíjas lettem, így még több időm lett a kézimunkázásra. Velünk él 88 éves Édesanyám, aki szintén kézimunkázással tölti az idejét. Gyömrőn mindig gond volt a megfelelő fonal beszerzése, hát csináltam egy fonal webáruházat.


Ez nagyon jó :-) Mikor nyílt meg a webshop?


2014. november 15-én.


Milyen fonalakat forgalmaz a bolt?

ALIZE, SMC, YarnArt, Red Heart Baby, horgolócérnák, Eldorádó, Tulip, Honleány, felvető fonal, stb.
Csak fonalakat lehet kapni?

Nem, dehogy! :-) Természetesen kötő- és horgolótűket, tömőanyagot, műanyag granulátumot és Kézimunkakönyveket is forgalmazunk.Kik vásárolnak a Hobbishopban?

Vevőim egyrészt a környék kézimunkázó anyukái és nagymamái, de nagyobb részt az internetről érkező kézimunkázni szerető vásárlók is megtalálhatók közöttük. A legérdekesebb, és számomra meglepő, hogy van férfi kézimunkázó vevőm is! Néha nagyon messziről is felkeresnek, nemcsak a szomszéd faluból. Egy jó szóért egy jó fonalért érdemes utazni.

Igen, a Kézimunkasuli Tagok között is üdvözölhetünk néhány urat :-) Akkor ezek szerint személyesen is fel lehet keresni Önt?

Igen, a webáruházban megrendelt fonalakat a 2230 Gyömrő, Csokonai utca 43. szám alatt lehet átvenni, ha személyes átvételt kér a vevő.

Milyen szállítási és fizetési módok közül lehet még választani? Mennyit kell várni a szállításra?

A webáruház éjjel-nappal várja vevőit. A megrendelt csomag átvehető személyesen, vagy postán küldöm megrendelőimnek. Lehet előre utalni, akkor nagyon kedvező a postaköltség, 800,-Ft , de lehet utánvéttel is rendelni, akkor is csak 1.190,-Ft a posta költség. Szállítási időnk: ha készleten van a fonal 1 nap, ha rendelni kell, akkor is maximum 8 nap! A környékbe szívesen kivisszük minimális összegért a rendeléseket, de inkább szívesen jönnek személyesen. Egy kis fonal simogatás mindig jól esik! 


Mondjon el néhány elérhetőséget, hol találkozhatnak a vevők Önnel a webáruházon kívül?

Várok mindenkit szeretettel a Facebook csoportunkba is, "Fonal-Kézimunka" a neve, minden tagunk kedvezménnyel vásárolhat a Hobbishop fonal webáruházban! E-mailt a hobbishop@firstlady.hu címre tudnak írni, telefonon pedig a 30/715-9290-es számon várom a hívásokat.Hogyan fogalmazná meg az ars-poeticáját?

"A boldogság nem egyéb, mint az alkotás felett érzett megelégedettség." (Antoine de Saint-Exupéry)

Köszönöm szépen a beszélgetést :-) Kedves Kézimunkasuli Tagok, csatlakozzatok a Hobbishop Facebook csoportjához, és vásároljatok kedvezménnyel a webáruházban Ti is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése