Sünci fonal és kreatív

Szeretném bemutatni Nektek a Sünci fonal és kreatív boltot. A bolt tulajdonosával beszélgetek. Kérlek, mutasd be röviden magadat, és a boltodat.

Csadó Péterné, Éva vagyok. A Sünci fonal és kreatív webáruházat 2015. június 17-én nyitottam, amit 2016. február 21-én a bemutatóterem megnyitása követett, ami hamarosan bolttá nőtte ki magát.

Hol található a bolt, milyen telefonszámon, e-mail címen lehet elérni, és mi a webáruház címe?

A bolt Budapesten, a XV. kerületben, a Nyírpalota utca 24. szám alatt található. Telefonszám: (70) 517-4628, e-mail cím: sunci@suncifonaleskreativ.hu. A webáruházat a www.suncifonaleskreativ.hu címen lehet elérni.

Mi motivált a bolt megnyitásában?

Szeretem a fonalakat és az embereket. Szeretek eladni és az emberekkel foglalkozni.

Milyen fonalakat lehet Nálad kapni?

Ice Yarns, Katia, Ören bayan, Red Heart, Schachenmayr, Yarnart, BULGARIA-K JSC, angol fonalak.Fonalakon kívül mást is árulsz?

Igen. A fonalakon kívül amigurumi kabalák, keresztszemes készletek, hímezhető terítők, gobelinek, fülbevalók, karkötők, kézzel készített termékek, neszesszerek, szalagok, flíz (tömítő vatta) és különféle tűk is kaphatók nálam, valamint rövidáruval is foglalkozunk.

Mesélj valamit a vevőidről és a munkatársaidról.

A kollégáim udvariasak, kedvesek és segítőkészek. A vevők kedvesek, nagyon érdeklődök és kreatívak. Segítünk nekik az elképzelésük megvalósításában.

Miért lett a bolt neve Sünci?

A névválasztás elég nehéz volt. Azért lett a nevünk Sünci, mert az olyan kedves, aranyos, barátságos.

Hogyan vagytok nyitva?

A webáruházban a csomagküldés folyamatos. A bolt nyitva tartása: hétfő szünnap, keddtől péntekig 10:00-18:00-ig tartunk nyitva, hétvégén zárva. 

Köszönöm a beszélgetést. Kedves Kézimunkasuli Tagok, látogassátok meg a Sünci fonal és kreatív webáruházat a www.suncifonaleskreativ.hu címen! Kattintsatok a képre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése