Fonalda webáruház

"Bár én most vásároltam először a Fonalda webáruházban, de ezután mindig ott fogok! Hosszas levelezés előzte meg a vásárlást, mert a hölgy annyira a kedvemben akart járni. A fonalak színe valóban olyan , mint a képen, nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal!"

Ezt az ajánlást az egyik kedves olvasóm írta a Fonalak oldalra. Rögtön megragadott ez a rendkívül pozitív vélemény nyilvánítás, így felkértem a Fonalda webáruház tulajdonosát egy interjúra. Olvassátok szeretettel:

Kérlek, mondd el röviden a webáruházad adatait, hogy aztán gyorsan rátérhessünk az izgalmasabb kérdésekre :-)

Gombos Anett vagyok, és 2014 óta működtetem a Fonalda webáruházat a fonalda.com címen. Személyes átvétel Gödön, az Otthon utca 5. szám alatt lehetséges. Telefonon a 20/436-2277-es számon vagyok elérhető, e-mail címem: gombos.anett@fonalda.com


Miért döntöttél úgy, hogy fonal webáruházat nyitsz?


Én magam is rendszeresen kötök. Anno a fonalvásárlás gondot okozott. Pesten ugyan több fonalbolt is van, de "csak" fonalért nem szerettem volna beutazni. A környékemen lévő üzletek választéka és szolgáltatása viszont nem igazán tetszett nekem. Ezért gondoltam egy merészet, és elhatároztam, hogy elindítom a saját vállalkozásomat olyan termékekkel és szolgáltatásokkal, amiket én magam is szívesen választanék. Közgazdász végzettséggel is rendelkezem, így a nyitást alapos tervezgetés, elemzés előzte meg, de úgy gondoltam, hogy van esélyem a piacon az álmaimmal.


Ez nagyon jól hangzik :-) Milyen fonalakat forgalmazol?

Jelenleg öt fonalgyártó cég termékei szerepelnek a kínálatunkban, de választékunk folyamatosan bővül. Ören Bayan, Alize, Red Heart, Schachenmayr és Rellana fonalak vásárolhatók nálunk. Nagy öröm számomra, hogy egyes fonalak csak nálunk vásárolhatók meg.Hűha, ezt nem mindenki mondhatja el magáról! Gratulálok! :-) Más termékeket is lehet Nálad vásárolni?

Igen. A Fonalda kínálatában a fonalak mellett számos kiegészítő is megtalálható. A kötés - horgolás szerelmesei tűket, kötésjelölőt, tűméretezőt, körmöcskét, és egyéb apróságokat is találhat. Igyekszünk a kiegészítők sorát is folyamatosan bővíteni, hogy a vevőink igényét minél jobban tudjuk kielégíteni.
Ez nagyszerű! Kik vásárolnak a Fonaldában?

Szinte minden korosztályból érkeznek hozzánk a vevők. Idősebb korú nagymamáktól a fiatal tinilányokig mindenki megtalálja a kedvére valót a Fonaldában. Mivel alapvetően webáruházként működünk, az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek hozzánk az igények, talán nincs is olyan hely az országban, ahová még nem szállítottunk. Örömmel tapasztalom, hogy egyre több vevő válik törzsvevővé a Fonaldában, így el is kezdtük kidolgozni a törzsvevői rendszerünket. Több vevővel személyes barátság alakult ki közöttünk, ami üzleti érdektől függetlenül nagyon nagy örömet jelent számomra.

Ó, ez maximálisan visszatükrözi azt a vásárlói ajánlást, amit a bevezetőben idéztem! Sok munkád lehet. Van segítséged?

Webáruházként működünk, így alkalmazott nem dolgozik nálunk. A férjemmel dolgozom együtt. A férjem végez minden webáruházzal kapcsolatos technikai, tehát IT feladatot, a weboldal karbantartásától a hírlevél kiküldéséig minden programozói feladatot ő lát el. Én pedig a Fonaldával kapcsolatos gyakorlati teendőket látom el, a rendelések teljesítésétől a marketing feladatokig bezárólag.Ez csodálatos! Eszerint családi vállalkozás vagytok. Ez meghatározza a vevőkkel való kapcsolatotokat is?

Igen. Webáruházunk immár 2,5 éve működik. Büszke vagyok rá, hogy az álmaimat követve idáig sikerült eljutnom. Háromgyermekes édesanyaként vágtam bele a vállalkozásba, mikor a legkisebbik gyerkőcöm még töpörtyű volt, alig múlt egy éves. Egy nagyobb szatyornyi fonal volt az induló készletünk, azóta hatalmas fejlődésen ment keresztül a webáruházunk. Fő erősségünknek a személyes kommunikációt, és a családias / baráti hangulatot tartom, mely egyrészt véleményem szerint elengedhetetlen a vevő - eladó kapcsolatban, másrészt mindannyian egy család tagja vagyunk, a kötést - horgolást kedvelők családjába tartozunk. Nagy öröm számomra, hogy sokan a Fonaldával, a fonalainkkal készülnek a babavárásra. A legmeghatóbb pillanatok közé tartozik, mikor a pocaklakó megszületik, és ezt velünk is tudatják. Ilyenkor úgy érezzük, hogy egy láthatatlan szál (egy érzelmi fonal) kapcsol össze bennünket.Ez valódi versenyelőnyt jelenthet a piacon.
Hogyan kommunikáltok a vevőitekkel?

A Fonalda webáruházat a Facebookon is megtalálhatják vevőink. Itt is lehetőség van kérdezni, tanácsot kérni, beszélgetni. Facebook oldalunkon rendszeresen osztunk meg hasznos tartalmakat a kézimunka szerelmeseinek.Kérlek, árulj el néhány technikai jelegű információt.
Hogyan lehet vásárolni a Fonaldában?

Webáruházként éjjel - nappal nyitva vagyunk, és fogadjuk a rendeléseket. Személyes egyeztetések, kérdések esetén is igyekszünk minél előbb reagálni. Reggel 6 órától este 10 -ig szinte azonnali válaszra és kommunikációra számíthat az érdeklődő. A rendelések értékét vevőink előreutalással és utánvéttel egyenlíthetik ki. Utánvételes rendeléseket azonnal tudjuk teljesíteni, míg előreutalás választása esetén az ellenérték beérkezése után tudjuk a csomagot indítani. Abban az esetben, ha vevőink olyan terméket választanak, amelyeket rendelésre hozunk számukra, akkor legfeljebb 1-2 napos várakozás után indítjuk számukra a csomagot. A rendelés ellenértékének beérkezéséről, a csomag indításáról minden esetben értesítjük a vevőt. Webáruházunkban a csomagok személyes átvételére is van lehetőség, ami a helyben, és könyéken lakók számára előnyös. Sok esetében a környéken lakók számára ingyenesen házhoz szállítjuk a csomagot, időpont egyeztetés után, ami vevőink számára nagy könnyebbséget jelent.

Lehet ezeket a sikereket még tovább fokozni? :-)
Hogyan tovább?

Rengeteg tervem és elképzelésem van a jövőre nézve, ezeket a vevői igényekhez szabva igyekszem megvalósítani a Fonaldás titkos stratégiát követve :-)


Ehhez kívánok sok sikert, kitartást és jó egészséget!


Köszönöm szépen! :-)
4 megjegyzés:

 1. Én is nemrég vásároltam Anettól. Messzemenőkig elégedett vagyok vele is, és a fonallal is, amit vásároltam. Nagyon féltem, hogy a fonal nem pont olyan színű lesz, mint a képeken, de kellemesen csalódtam. Anett mindent megtett, hogy a kedvemben járjon. További sikereket kívánok neki!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon imádom Anettet. Véletlenül bukkantam rá a neten több mint egy éve és azóta is kapcsolatban vagyunk. Sőt mondhatom, hogy személyes kapcsolatban, mert mikor kiderült, hogy a szomszédos városban lakom azonnal meginvitált magához, hogy személyesen is megtekinthessem a választékát. Már az első találkozáskor azonnal egymásra hangolódtunk. Mind a ketten kézimunka függők vagyunk. Bármilyen kérdésben szívesen áll rendekezésemre. Tanácsot ad a fonalak felhasználásával kapcsolatban. Bárkinek tiszta szívvel tudom ajánlani az üzletét. Üdv: Tücsi

  VálaszTörlés
 3. Jó napot kívánok. Nem tudom van e ilyen fonal de nekem szükségem lenne rá. A neve kartopu Flóra a Színkód pedig a következő : K132 k830 válaszát előre is köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Üdvözlöm. A kezihimzesbt.hu oldalon láttam a szóban forgó fonalakat.

   Törlés