Motring fonal, rövidráru és méteráru bolt


Kérem, egy pár szóban mutatkozzon be az olvasóknak, és mutassa be a boltját is.

Soóky Attiláné vagyok, és 1984 óta vezetem a Motring Fonal, rövidáru és méteráru boltot Budapesten, a XXI. kerület Karácsony Sándor utca 10/a szám alatt.


Ez Csepel sétálóutcájában van, igaz?


Igen. Nagyjából az iskolával szemben.Tehát már a rendszerváltozás előtt úgynevezett "maszek" volt. Akkoriban ez nem volt olyan elterjedt. Mi vezette Önt erre a döntésre?


Szerettem volna önálló lenni.

Ez érthető. Tehát a boltjuk már 32 éves. Azonban, ha jól tudom, a mai kor kihívásainak éppen úgy megfelel, mint az újonnan nyíló boltok. 


Igen. Két webáruházunk is van. A motring.hu és a rovidaru-meteraru.hu. Telefon: 06-1-276-7775, mobil: 06-20-478-2144, e-mail: motringbt@gmail.com.


Milyen fonalakat forgalmaznak?


Alize, Schachenmayr, Red Heart, Coats, Anchor, Puppets.
Milyen más termékek kaphatók még?

Mindenféle rövidáru, pamutvásznak, munkaruhavászon, lakástextil, vízlepergetős anyagok, nyugágyvászon, gyöngyvászon, kongré, angin, teflonos damaszt, tüll, zippzárak, gombok.

Jellemzően kik a vevőik?

Főleg helyi lakosok, de a webáruházból még vidéki vevőink is vannak, nagyon sok a törzsvevő. 


Mikor kereshetik fel a vevők a boltot?

Az üzletben hétfőtől péntekig 9:45-től 17:45-ig, szombaton 9:00-12:00-ig várjuk kedves vevőinket. A webáruházunk megrendeléseit országosan 1-2 nap alatt, rendelésre 4-5 nap alatt szolgáljuk ki.


Ez sok munkát jelent. Van segítsége?


Igen. Cégünk családi vállalkozás.


Ó, ez egészen más :-) Köszönöm a beszélgetést.


Én köszönöm a lehetőséget.


Kedves Kézimunkasuli Tagok! Látogassatok el a Motring Bt boltjába, vagy rendeljetek a webáruházukban, én személyesen is többször vásároltam náluk, és csak ajánlani tudom őket :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése