2023. július 7., péntek

Nagyi kocka horgolása - videó!

A videó megtekintéséhez kattints a képre!


1. kör: varázskörbe 3 láncszem magasítás után 2 egyráhajtásos pálcát horgolunk. 3 láncszem, majd megint 3 egyráhajtásos pálca. ezt még kétszer megismételjük, de az utolsó háromláncszemes ív helyett 1 láncszemet horgolunk, majd 1 egyráhajtásos pálcával kapcsolódunk a magasítás 3. láncszeméhez azért, hogy az ív közepén végezzünk.

2. kör: 3 láncszemet magasítunk, az ívbe 2 egyráhajtásos pálcát horgolunk. A következő ívbe: 3 egyráhajtásos pálca, 3 láncszem és 3 egyráhajtásos pálca. Minden ívbe ugyanezt horgoljuk, kivéve az elsőt, ahol a motívum első felét már a kör elején elkészítettük. Ebbe az ívbe már csak 3 egyráhajtásos pálcát kell készítenünk, a kapcsolódást pedig ugyanúgy oldjuk meg, mint az előző körben.


3. kör:
A kezdés megegyezik az előző körével, és a sarkokon levő ívekbe is ugyanúgy horgolunk. Itt azonban már az oldalakra is horgolunk, mégpedig két motívum közé 3 egyráhajtásos pálcát. A befejezést a megszokott módon készítjük. 

Minden további kört a 3. kör szerint készítünk. Minden körben minden oldalon eggyel több oldalsó (3 db egyráhajtásos pálcából álló) motívum lesz.


Már előrendelhető kedvezményes áron a legújabb Amigurumi Bookazine!

Rendeld meg most! Kattints a képre!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése