Nagy újság van! Vagyis inkább könyv :-) Megjelent a Kézimunkasuli szerzőjének első könyve!

Kedves Kézimunkasuli Tag!

Kötött és horgolt táskák címmel megjelent az első könyvem! Fogadd szeretettel :-) A Líra, a Libri és az Alexandra könyvesboltokban már kapható. Online megrendelés esetén 15% kedvezménnyel! Az egyik modell leírását pedig most ajándékba kapod!

Ebben a hírlevélben bemutatok egy olyan topot, melynek érdekessége, hogy egy darabban készült, egy nagyon mutatós, azonban rendkívül egyszerűen megvalósítható raglánvonallal. A tophoz a Red Heart Margaréta fonalát használtam. 

Gyűjtsük tovább kedvenc fonalboltjainkat! Küldd be Te is a Tiédet! És ha megmutatnád Magad és alkotásaid, jelentkezz a kézimunka kiállításra!

Kellemes böngészést kívánok, üdvözlettel, 

Kovács Nikolett


Nagy újság van! Vagyis inkább könyv!


Talán még emlékszel, amikor három évvel ezelőtt meghirdettem egy szavazást a Kézimunkasulin. Arra kértelek, hogy szavazz, mi legyen a könyv témája. A legtöbb szavazatot a táskák kapták. Azóta sokminden történt, és sok idő eltelt, de mindvégig szem előtt tartottam, hogy ennek a könyvnek meg kell jelennie. És íme, már kapható a könyvesboltokban! Ám ha 15% kedvezménnyel szeretnél hozzájutni, kattints a képre, és rendeld meg online! A Líra könyvesbolt hálózat üzleteiben pedig szállítási költség nélkül is átveheted.

A könyvben 14 táska képe és elkészítésének részletes leírása található:

Nagy pakolós válltáska, Diszkótáska retro stílusban, Nagy, pomponos tarisznya, Matróztarisznya, Fagyöngyökkel díszített oldaltáska, Kis táska nagyikockákból, Katica hátizsák, Aszimmetrikus kötött oldalzsák, Krokodil hátizsák, Kék virágos hátizsák, Virágos strandtáska, Méhecske hátizsák.

Az olvasáshoz és a modellek elkészítéséhez kellemes időtöltést kívánok.

Üdvözlettel: Nikolett


Ízelítő a könyvből, és az egyik modell leírása


Idézet a www.belindavilaga.blogspot.hu -ról: 


"Öröm számomra, hogy végre egy magyar szerzőt mutathatok be a Cser Kiadó kiadványai kapcsán. Ő Kovács Nikolett. Lehet, hogy már ismeritek is, hiszen néhány évvel ezelőtt saját online magazint szerkesztett, a Kézimunkasulit. Közelebbről is megismerhetitek újraindult blogjában, ahol ismét „felvette a fonalat”, s amelynek szerepel a címében a Kézimunkasuli is.Nikolett igazi mestere a kötés-horgolásnak, ám új kiadványában tudományának csak egy szeletét mutatja be. Azonban ez a szelet is igencsak változatos és számos darabbal büszkélkedhet.


A szerző, Nikolett és a Cser Kiadó ajándéka: minta a dekoratív, szerintem fiúk által is használható, kötött oldaltáskához."

A teljes cikk és az elkészítés leírásának elolvasásához kattints ide! Szalaggal díszített csíkos kötött topHozzávalók:
Összesen 15 dkg fehér, mályva és világoskék vékony műszálfonal
2-es kötőtű
2-es körkötőtű
2 m 0,5 cm-es szalag
Méretpróba:
30 szem x 50 sor = 10 x 10 cm
Méret:
36-38-as
Minták:
Dupla patentminta

Az elkészítés leírásához kattints ide!


Red Heart Margaréta fonal


A fenti tophoz a képen látható fonalat használtam fel. Nagyon szépen kiadja a mintát, rugalmas, kissé csillogó, és mivel elég vékony, melegebb napokon is viselhető a belőle készített tavaszi-nyári top. Csodálatos színárnyalatokban kapható, és nem is drága! A tophoz a 208-as fehér, az 578-as mályva és a 1107-es világoskék fonalat ajánlom.

A színminta megtekintéséhez kattints ide!


 Egyre gyűlnek a gombolyagok a térképen!

Már sokan beküldték a kedvenc fonalboltjuk nevét és címét. Ne maradj ki Te se! Ajánld azt a boltot, ahol vásárolni szoktál! Fonalbolt ajánláshoz kattints a térképre!

Jelentkezz Te is, és mutasd meg szebbnél szebb alkotásaidat! 

 

Bővebb információért és a jelentkezéshez kattints ide!


 A hírlevél webes megtekintéséhez kattints ide!

   Ezt az e-mailt azért kaptad, mert korábban regisztráltál a www.kezimunkasuli.hu weboldalra.    A www.kezimunkasuli.blogspot.hu a www.kezimunkasuli.hu jogutódja. Amennyiben nem szeretnél ingyenes leírásokat és akciós fonalakról valamint könyvekről és egyéb kötős-horgolós hírekről szóló értesítést kapni, a hírlevél alján található linkre kattintva leiratkozhatsz.
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése